Juco DierenhotelDIVEBOstichting dierbaarJuco voor Honden en Katten

 

Werkwijze

In deze drukke tijden is het weleens lastig om voldoende aandacht aan uw hond te besteden. Het is dan prettig dat iemand met dierenkennis voor u klaar staat. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om in de behoefte van uw hond te voorzien, kunt u gebruikmaken van de diensten van hondenuitlaatservice Juco. Met grote toewijding en liefde neem ik uw viervoeter onder mijn hoede.

Hondenuitlaatservice Juco is een professioneel erkend en gecertificeerd bedrijf in Hoorn en omstreken. De strenge eisen van branchevereniging HUS-Nederland met betrekking tot dierenwelzijn, algemene veiligheid en aantoonbare vakkennis, betekenen dat u kunt uitgaan van een professionele en vakbekwame dienstverlening.

Intake
Voordat uw hond met de hondenuitlaatservice mee gaat, zal ik bij u langskomen voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dat gesprek maak ik kennis met uw hond en bespreken ik eventuele specifieke wensen en/of vragen met u.

Als het vertrouwen er bij beide partijen is, wordt bepaald wanneer en op welke tijden uw hond wordt uitgelaten. U ondertekent vervolgens het sleutelcontract. Daarmee gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Met het sleutelcontract geeft u hondenuitlaatservice Juco toezegging om uw huis op de afgesproken tijden te betreden.

De wandeling
Het door HUS-Nederland maximaal toegestane aantal honden per begeleider in een omheind terrein is vijftien. Nadat alle honden zijn opgehaald, vertrekken we naar Dierenhotel en Trim- & Stylingsalon Juco. Daar worden de honden een uur op de ruime speelweides losgelaten.
Ik ben continu bij de honden te vinden. Daardoor zorg ik ervoor dat alle honden het naar hun zin hebben en dat de rust wordt bewaard. Doordat de honden op een ruim omheind terrein verblijven, kunnen ze niet weglopen.
Op de speelweides is er genoeg mogelijkheid voor de honden om water te drinken. Bij mooi weer is er door de hoge bomen veel schaduw. Ook beschikt het terrein over een ruime overdekking voor een wandeling tijdens 'hondenweer'. Uw hond kan heerlijk rennen en ravotten en natuurlijk zijn of haar behoefte doen.
Na de wandeling wordt uw hond moe maar voldaan thuisgebracht. Ook zal ik bij aankomst de waterbak van uw hond vullen en hem/haar eventueel eten geven.

Uitlaatservice_Juco

Vervoer
Hondenuitlaatservice Juco rijdt met een professioneel ingerichte bus met kennels die voldoet aan de eisen van HUS-Nederland.
Uw hond heeft de beschikking over zijn/haar eigen kennel (met kussen en eventueel een koelmat). De bus heeft een elektrisch luchtventilatiesysteem die – ook tijdens stilstand – voor een constante lucht aan- en afvoer zorgt.
Ook zijn er een brandblusser en EHBO-kit in de bus aanwezig. Voor de oudere honden of honden met gewrichtsproblemen is er een speciale hondenloopplank aanwezig, zodat uw hond niet de bus in of uit hoeft te springen.

 

Werkgebied
Hondenuitlaatservice Juco is werkzaam in Hoorn en omstreken. Wanneer u meer dan zeven kilometer buiten Hoorn woont, wordt er € 0,50 per kilometer in rekening gebracht. Mocht u twijfel hebben of ik bij u langskom, bel of mail mij gerust.

Tijden
Hondenuitlaatservice Juco heeft twee wandelrondes. U bepaalt zelf met welke ronde uw hond meegaat. Beide rondes kan ook. De wandeltijden hangen af van het aantal honden dat meegaat.

Binnen onderstaande tijden wordt uw hond opgehaald en thuisgebracht:
Ochtendwandeling tussen 10:30 en 13:00 uur
Middagwandeling tussen 14:00 en 16:30 uur
Bij weinig aanvraag voor een bepaalde wandeling kan het zijn dat de groepen worden samengevoegd. Daarover zal ik vroegtijdig contact met u opnemen.

Solowandeling
Mocht uw hond niet graag samen met andere honden spelen, dan kan ik hem of haar ook apart van de andere honden houden. Uw hond zal dan op een aparte speelweide terechtkomen. Houd er rekening mee dat daar maar beperkte plek voor is.

Dagopvang
Wanneer u een hond heeft die niet graag alleen thuis is, kan hij of zij ook beide rondes mee. Uw hond zal in de tussentijd bij mij verblijven. Juco uitlaatservice