juco

DIVEBOstichting dierbaarJuco voor Honden en Katten

 

De kattenverblijven

De katten wonen bij elkaar in één ruimte voorzien van vele plankjes, mandjes, klimpalen en ander vermaak. Ook zijn er enkele aparte verblijven waarin zij afgezonderd kunnen worden. Dit gebeurt soms bij katten die nog nooit eerder zijn geweest en zo even rustig kunnen wennen of als het door omstandigheden beter is voor de kat om apart te zitten (b.v. dieetvoer).
Er zijn twee heerlijke ruime buitenverblijven waar ze ook nog kunnen klauteren en klimmen en uitzicht hebben op een slootje met eendjes en vogeltjes wat voor veel plezier zorgt.

Wat eten de katten?
Gedurende de hele dag en nacht staan er allerlei verschillende soorten brokjes zoals Whiskas, Gourmet, Denkacat, Technical en Felix. In de avond worden de poesjes verwend met blikvlees, ook van de bekende merken.

Brengen en ophalen
Voor de katten maakt het niet uit of ze in de ochtend of avond worden gebracht wel natuurlijk tijdens openingstijden.

Tip!
U kunt u kat lekker laten kammen en of scheren tijdens het verblijf zodat deze weer klitvrij naar huis gaat. Bespreek dit tijdig i.v.m drukte in onze trimsalon.

Huisregels
“Echte” katers kunnen we helaas niet plaatsen. Geeft u een mand, deken of kussen (zorg dat het wasbaar is) voor uw kat mee, dan gebeurt dit op eigen risico.
Brengt u eigen voer mee voor uw huisdier, geeft u dat dan af in een handige verpakking met maatbeker en voorzien van naam.

Inentingen kat
Voor de katten vragen wij de inenting tegen katten- en niesziekte en ook de extra inenting bordetella!
De dieren dienen minimaal 4 weken voor het verblijf in het dierenhotel ingeënt te zijn!
Zonder een geldig inentingsbewijs kunnen wij uw kat niet in ons hotel plaatsen. Voor vragen over de inentingen kunt u het beste contact opnemen met uw dierenarts.