juco

DIVEBOstichting dierbaarJuco voor Honden en Katten

 

Moderne trimsalon

In onze trimsalon staan vakkundigheid, liefde en geduld voor dieren voorop!
In onze trimsalon zijn alle honden en katten welkom. Alle soorten kruisingen of rassen, ze worden allemaal met evenveel liefde verzorgd en krijgen een behandeling die bij hun vacht past.

We hebben een leuk en professioneel team met gediplomeerde trimsters die allen beschikken over een grote dosis geduld, liefde voor dieren en niet te vergeten ervaring. Tijdens het wassen of trimmen werken we zoveel mogelijk met zijn tweeën. Bedoeling hiervan is elkaar te kunnen helpen als de hond het niet zo prettig vindt. Even vasthouden of een kriebelende hand kan voor uw hond heel belangrijk zijn om hem gerust te stellen.

Onze trimsalon is voorzien van de modernste apparatuur: elektrische in hoogte verstelbare tafels, waterblazers, droogcabines enz. Kortom: we doen er alles aan om uw dier zo prettig en zo snel mogelijk te verzorgen. Dit is niet alleen prettig voor uw dier, maar ook voor u want wij werken op basis van een uurtarief.

Honden
Bij de standaardbehandeling voor de hond worden de oren en het gebit schoon gemaakt, nagels geknipt en indien nodig de anaalklieren uitgedrukt.
Verder kan de hond gekamd worden, geplukt, geknipt of geschoren, afhankelijk van de vacht en van uw wensen (en van de mogelijkheden uiteraard). Voor het wassen van uw hond gebruiken wij diverse shampoos, natuurlijk afgestemd op de huid en vacht van uw hond.

Katten
Wij zijn gespecialiseerd in het toiletteren van katten.
Uw kat wordt altijd door twee trimsters behandeld. Dit heeft als voordeel dat uw kat niet onder narcose gebracht hoeft te worden.
Niet alleen perzen en maine coons knappen op in de trimsalon, maar ook de gewone huiskat, de Europese korthaar, kunnen we een behandeling geven. We helpen hen bij verharing van hun losse haren af. Ook gebits- en oorreiniging horen tot de mogelijkheden. Net als het knippen van de nagels.

Haal- en brengservice
Als u zelf niet de mogelijkheid heeft om uw dier te brengen, kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Tarieven zijn afhankelijk van de afstand. Informeer welk tarief voor u geldt.